Pieczona czerwona papryka i Escarole Crostini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj pieczonej czerwonej papryki i Escarole Crostini. Ten wegański przepis służy 24 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, butelkowanej pieczonej papryki, escarole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szczotka 1 strona kromki chleba z 3 łyżeczki oleju; umieścić na blasze do pieczenia i piec w 375 przez 10 minut lub do lekko tosty.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick.
Dodaj escarole i gotować 2 do 3 minut lub aż escarole więdnie.
Dodać oliwki i dalej 5 składników; podsmażyć 2 protokół.
Spuścić mieszaninę escarole.
Każdą kromkę chleba wymieszać z około 2 łyżkami mieszanki escarole.