Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta
Pieczona czerwona papryka Bruschetta może być tylko przystawką, której szukasz. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, szczyptę cukru, pieczoną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w misce.
Połączyć ocet, 2 łyżki oliwy z oliwek, sól, pieprz i cukier; wlać mieszaninę pieprzu. Rzucaj. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Ułóż plastry bagietki na dużej, nieoczyszczonej blasze do pieczenia.
Szczotka lub plastry mżawki z 1/4 szklanki oleju.
Piec w 400 przez 4 protokół lub aż ledwo tosty.
Łyżka około 1 łyżka mieszanki pieprzu na każdym tosty; top każdy z pokruszonej fety. Broil 5 1/2 " od ciepła 3 minut lub aż bąbelkowy i ledwo rumiane.