Pieczona Cukinia

Pieczona Cukinia
Pieczona cukinia może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka parmezanu, cukinia, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczona Cukinia, Pieczona Cukinia, oraz Pieczona Cukinia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cukinię i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
4
Odcedzić, ostudzić i zebrać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
5
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy, śmietanę, parmezan i czosnek. Łyżka wymieszać na połówki cukinii i posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukiniaCukinia
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 do 15 minut, lub aż do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn