Pieczona cebula Maui z kremowym Pamezanem
Prażona cebula Maui z kremowym Pamezanem jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wermut, liście tymianku, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowany Dip Cebulowy Maui, Pieczona polędwica i cebula Maui, oraz Sloppy Joes z Maui cebula słomki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać śmietanę i wermut w rondlu, aż zacznie bąbelkować na brzegach. Wrzucić ząbki czosnku i wyłączyć ogień.
Niech czosnek strome w śmietanie około ½ godziny. Następnie usuń czosnek.
Wstępnie podgrzać piekarnik do 375 stopni F.
Cebulę rozłożyć na blasze do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Doprawić solą i pieprzem, posypać tymiankiem.
Przenieść cebulę do naczynia do pieczenia i łyżkę śmietany na nich.
Przykryć folią i piec przez kolejne 30 minut.
Zdjąć folię i posypać Parmigiano Reggiano na wierzchu.
Podnieść temperaturę do 232° i piec na złoty kolor, o 5 protokół.