Pieczona Brzoskwinia Napoleon

Pieczona Brzoskwinia Napoleon
Pieczona brzoskwinia Napoleon jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 550 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, ciasto francuskie, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brzoskwiniowy Napoleon z cukrem Wonton Wrappers {książka kucharska miesiąca }, Grzyb Napoleon, oraz Tort Napoleon Log dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić 1/2 szklanki mleka, 1/3 szklanki cukru granulowanego, sól, żółtka i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połączyć pozostałe 1 1/2 szklanki mleka i 1/3 szklanki cukru granulowanego z nasion wanilii i pod w średnim rondlu; doprowadzić do niskiego gotować na średnim ogniu. Powoli wlej gorącą mieszaninę mleka do miski z mieszaniną żółtkową, stale ubijając. Powrót do patelni i doprowadzić do duszenia, ubijanie; gotować, ubijanie, aż zgęstnieje, 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Przełożyć do miski i wyjąć wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połóż plastikową folię bezpośrednio na powierzchni i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 1 godziny, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
5
Tymczasem piecz brzoskwinie: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Połączyć brzoskwinie, cukier granulowany, sok z cytryny, i nasiona wanilii i pod W średniej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia i rozprowadzić w jednej warstwie. Pieczeń, podrzucając raz, do miękkości i błyszczący, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Ochłoń.
9
Gotować ciasto francuskie: Płaszcz blachy do pieczenia z gotowania sprayu. Rozwiń arkusze ciasta francuskiego na obficie posypanej mąką powierzchni i ułóż je tak, aby zachodziły na około 2 cale, aby uzyskać 1 duży kawałek ciasta. Lekko posmaruj wałek do ciasta i rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 17 na 12 cali. Ostrożnie przełożyć ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia i nakłuć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
10
Piec, kłucie go ponownie w połowie, aż złoty i chrupiące, 25 do 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do deski do krojenia i pokroić w poprzek na 3 równe kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Ułożyć 1 kawałek ciasta francuskiego na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
2
Rozłóż połową kremu z ciasta, a następnie polej połową prażonych brzoskwiń. Powtórz z innym kawałkiem ciasta francuskiego i pozostałą śmietaną i brzoskwiniami, rezerwując kilka plastrów brzoskwini do polewy. Wymieszać z pozostałym kawałkiem ciasta francuskiego i polać cukrem cukierniczym. Top z zastrzeżonymi brzoskwiniami. Pokroić ząbkowanym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
3
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn