Pieczona Brzoskwinia Napoleon
Pieczona brzoskwinia Napoleon jest Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 550 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, ciasto francuskie, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brzoskwiniowy Napoleon z cukrem Wonton Wrappers {książka kucharska miesiąca }, Grzyb Napoleon, oraz Tort Napoleon Log dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić 1/2 szklanki mleka, 1/3 szklanki cukru granulowanego, sól, żółtka i skrobię kukurydzianą.
Połączyć pozostałe 1 1/2 szklanki mleka i 1/3 szklanki cukru granulowanego z nasion wanilii i pod w średnim rondlu; doprowadzić do niskiego gotować na średnim ogniu. Powoli wlej gorącą mieszaninę mleka do miski z mieszaniną żółtkową, stale ubijając. Powrót do patelni i doprowadzić do duszenia, ubijanie; gotować, ubijanie, aż zgęstnieje, 1 więcej minut.
Przełożyć do miski i wyjąć wanilię.
Połóż plastikową folię bezpośrednio na powierzchni i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 1 godziny, 30 minut.
Tymczasem piecz brzoskwinie: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połączyć brzoskwinie, cukier granulowany, sok z cytryny, i nasiona wanilii i pod W średniej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Przenieść do obramowanej blachy do pieczenia i rozprowadzić w jednej warstwie. Pieczeń, podrzucając raz, do miękkości i błyszczący, o 30 protokół.
Gotować ciasto francuskie: Płaszcz blachy do pieczenia z gotowania sprayu. Rozwiń arkusze ciasta francuskiego na obficie posypanej mąką powierzchni i ułóż je tak, aby zachodziły na około 2 cale, aby uzyskać 1 duży kawałek ciasta. Lekko posmaruj wałek do ciasta i rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 17 na 12 cali. Ostrożnie przełożyć ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia i nakłuć widelcem.
Piec, kłucie go ponownie w połowie, aż złoty i chrupiące, 25 do 35 protokół.
Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do deski do krojenia i pokroić w poprzek na 3 równe kawałki.
Ułożyć 1 kawałek ciasta francuskiego na półmisku.
Rozłóż połową kremu z ciasta, a następnie polej połową prażonych brzoskwiń. Powtórz z innym kawałkiem ciasta francuskiego i pozostałą śmietaną i brzoskwiniami, rezerwując kilka plastrów brzoskwini do polewy. Wymieszać z pozostałym kawałkiem ciasta francuskiego i polać cukrem cukierniczym. Top z zastrzeżonymi brzoskwiniami. Pokroić ząbkowanym nożem.