Pieczeń Z Indyka Cheeseburger
Pieczeń z indyka cheeseburgera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, czosnek w proszku, dodatkowy mielony indyk i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cheeseburger Meatloaf Pie, Klopsiki Cheeseburger, oraz Klopsiki Cheeseburger.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu i gotować boczek z indyka, aż rumiane i chrupiące, o 5 minut na stronie.
Boczek odcedzić na papierowych ręcznikach; kruszyć, gdy ostygnie.
Wymieszać gotowanego boczku z mielonym indykiem, ser Cheddar, jajko, cebula, pokruszony chleb francuski, sos Worcestershire, czosnek w proszku, i czarny pieprz; włączyć mieszaninę klopsików indyka do 9x13-calowe naczynie do pieczenia i forma w kształt bochenka w środku naczynia.
Wymieszaj ketchup, żółtą musztardę i brązowy cukier razem w misce, mieszając, aby rozpuścić brązowy cukier.
Rozłóż mieszaninę na bochenku z indyka.
Piec Bochenek indyka w nagrzanym piekarniku, aż soki uruchomić jasne, bochenek nie jest już różowy w środku, i natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części bochenka czyta co najmniej 160 stopni F (70 stopni F), 45 minut do 1 godziny.