Pieczeń wołowa z owocami
Pieczeń wołowa z owocami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 109 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Jeśli masz bulion wołowy, sól, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Owocowo-Orzechowa, Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Owocami.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wołowiny.
Gotować wołowinę w nieprzywierającym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron; odcedzić.
Dodaj wino, cebulę i pomidory.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 3 godziny.
Dodać ziemniaki, brzoskwinie i gruszki. Przykryć i dusić około 30 minut lub aż ziemniaki i mięso są miękkie.
Usuń wołowinę, owoce i warzywa; utrzymuj ciepło. Odtłuścić tłuszcz z płynu w holenderskim piecu. Jeśli to konieczne, dodać wystarczającą ilość wody do cieczy, aby odmierzyć 2 filiżanki.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i zimną wodę; stopniowo mieszać do cieczy.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Podawać z wołowiną, owocami i warzywami.
W razie potrzeby udekorować posiekaną natką pietruszki.