Pieczeń Wołowa Z Chrzanem
Chrzan-Crusted rostbef może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 4,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 78g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ocet sherry, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń z żeber wołowych Chrzanowo-ziołowych, Polędwica Z Polędwicy Z Ziołami Pieczona W Kremowym Sosie Chrzanowo-Szczypiorkowym, oraz Polędwica wołowa z chrzanem.
Instrukcje
Ustaw stelaż w dużej, głębokiej patelni do pieczenia i umieść pieczeń wołową na stelażu.
W małej misce zmiksuj chrzan z solą, musztardą Dijon, posiekaną natką pietruszki, mielonym pieprzem, cukrem i octem sherry, aby utworzyć pastę. Posmaruj pastę na całej górze i bokach mięsa. Piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez około 2 godziny, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony w środek pieczenia rejestruje 12
Przenieś pieczeń na deskę do krojenia i pozostaw na co najmniej 20 minut.
Odrzuć Sznurek i cienko pokroić rostbef w poprzek ziarna.
Mięso przełożyć na półmisek i podawać.