Pieczeń Wołowa Red-Eye

Pieczeń Wołowa Red-Eye
Pieczeń wołowa Red-Eye może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 235 kalorii, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos louisiana, mieszankę zupy cebulowej, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Wołowa Pie Pot, Pieczeń Wołowa Po ' Boy, oraz Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piecu, brązowy pieczeń ze wszystkich stron w oleju na średnim ogniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Połączyć 3/4 szklanki wody, mix zupy, ocet i ostry sos; wlać pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej1 Koperta (1 Uncja) Mieszanki Do Zupy Cebulowej
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3
Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 2-3 godziny lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
4
Przełożyć na półmisek i ogrzać.
5
Odstawić na 10-15 minut przed krojeniem.
6
Do sosu, połączyć mąkę i pozostałą wodę, aż będzie gładka; mieszać do soków mięsnych. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Podawać z mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn