Pieczeń wołowa na Weck

Pieczeń wołowa na Weck
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać rostbef na Weck spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,44 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, chrzan, grubą sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina Na Weck, Crockpot Beef on Weck Sliders #SundaySupper, oraz Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć równe części gruboziarnistej soli i całego kminku. Przechowywać w czystym słoiku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
2
Podgrzać 1 szklankę wody do wrzenia. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 1/2 szklanki ciepłej wody i dodać do przegotowanej wody. Powrót do wrzenia i zagęścić, aż pokryje łyżkę. Schłodzić i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Aby zrobić rolki kummelweck, weź 12 rolek i umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Wierzch rolek umyć roztworem skrobi kukurydzianej i posypać mieszaniną nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Umieść w piekarniku na 4 minuty lub do wyschnięcia kummelweck.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Podgrzać au jus w rondlu aż do duszenia. Pokrojoną rostbef zanurzyć w gorącym au jus i umieścić na pokrojonej rolce kummelweck. Top z odrobiną chrzanu i zanurzyć górną część rolki w au jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rostbef W PlastrachRostbef W Plastrach
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Au JusAu Jus
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn