Pieczeń wołowa na Weck
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać rostbef na Weck spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,44 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, chrzan, grubą sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina Na Weck, Crockpot Beef on Weck Sliders #SundaySupper, oraz Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć równe części gruboziarnistej soli i całego kminku. Przechowywać w czystym słoiku.
Podgrzać 1 szklankę wody do wrzenia. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 1/2 szklanki ciepłej wody i dodać do przegotowanej wody. Powrót do wrzenia i zagęścić, aż pokryje łyżkę. Schłodzić i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Aby zrobić rolki kummelweck, weź 12 rolek i umieść na blasze do pieczenia.
Wierzch rolek umyć roztworem skrobi kukurydzianej i posypać mieszaniną nasion.
Umieść w piekarniku na 4 minuty lub do wyschnięcia kummelweck.
Podgrzać au jus w rondlu aż do duszenia. Pokrojoną rostbef zanurzyć w gorącym au jus i umieścić na pokrojonej rolce kummelweck. Top z odrobiną chrzanu i zanurzyć górną część rolki w au jus.