Pieczeń wołowa na Weck

Pieczeń wołowa na Weck
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać rostbef na Weck spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,44 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, chrzan, grubą sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina Na Weck, Crockpot Beef on Weck Sliders #SundaySupper, oraz Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć równe części gruboziarnistej soli i całego kminku. Przechowywać w czystym słoiku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
2
Podgrzać 1 szklankę wody do wrzenia. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 1/2 szklanki ciepłej wody i dodać do przegotowanej wody. Powrót do wrzenia i zagęścić, aż pokryje łyżkę. Schłodzić i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Aby zrobić rolki kummelweck, weź 12 rolek i umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Wierzch rolek umyć roztworem skrobi kukurydzianej i posypać mieszaniną nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść w piekarniku na 4 minuty lub do wyschnięcia kummelweck.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Podgrzać au jus w rondlu aż do duszenia. Pokrojoną rostbef zanurzyć w gorącym au jus i umieścić na pokrojonej rolce kummelweck. Top z odrobiną chrzanu i zanurzyć górną część rolki w au jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rostbef W PlastrachRostbef W Plastrach
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Au JusAu Jus
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn