Pieczeń Wołowa Imbirowa Wolnoopalająca

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka imbir pieczeń wołowa spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.05 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 375 kalorii, 33g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, stir-fry papryka i cebula, piernik, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, Powolna kuchenka imbir i pomarańcza Glazurowana pieczeń garnkowa, oraz Slow Cooker Pieczeń Wołowa.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania. Jeśli pieczeń wołowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj.
Wołowinę posypać pieprzową solą. Gotować wołowinę na patelni na średnim ogniu 5 do 6 protokół, obracając raz, aż brązowy po obu stronach.
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Umieścić wołowinę w kuchence (jeśli to konieczne, pokroić wołowinę na pół, aby zmieścić się w kuchence).
Wymieszać sos stir-fry, ketchup, ocet i gingerroot w małej misce; wlać wołowinę.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Na półmisku ułożyć wołowinę; przykryć, aby się ogrzała.
Dodaj stir-fry warzywa do mieszanki w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 15 do 20 protokół lub do papryki są miękkie.
Usuń siatkę lub sznurki z wołowiny.
Podawać mieszankę pieprzu z wołowiną.