Pieczeń wieprzowa z polewą morelową i farszem
Apricot Glazed pieczeń wieprzowa i farsz może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 471 kalorii, 39g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, ocet balsamiczny, morele i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 18 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z polewą morelową i farszem, Pieczeń wieprzowa z morelowo-ryżowym farszem, oraz Żeberka wieprzowe pieczone z farszem żurawinowo-morelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence wymieszaj farsz, bulion, morele i cebulę.
Umieścić wieprzowinę na mieszance farszu. W małej misce wymieszaj dżem i ocet; zmiksuj wieprzowinę.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Farsz wymieszać przed podaniem.
Wieprzowinę pokroić w plasterki; podawać z farszem.