Pieczeń wieprzowa z karmelizowaną sałatką jabłkową z Maytag Blue i pikantnym winegretem pomarańczowym

Pieczeń wieprzowa z karmelizowaną sałatką jabłkową z Maytag Blue i pikantnym winegretem pomarańczowym
Pieczeń wieprzowa z karmelizowaną sałatką jabłkową z Maytag Blue i Spicy Orange Vinaigrette to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $7.15 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1206 kalorii, 81g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać miód, marchew, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelizowana Sałatka z brukselki z serem pleśniowym, bekonem + winegret z karmelowym jabłkiem, Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, oraz Skórki Wieprzowe Z Sera Pleśniowego Maytag.

Instrukcje

1
Do pieczenia: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem i dobrze podsmażyć ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Odcedzić tłuszcz, a pozostałe składniki dodać do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Umieść w piekarniku i gotuj, aż wewnętrzna temperatura mięsa zarejestruje 150 stopni F, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Mięso wyjąć na talerz i wyjąć warzywa i zioła łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
W razie potrzeby dodaj więcej wody. Doprowadzić płyn do gotowania do wrzenia i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Ubijamy masło i doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Umieść sok pomarańczowy w małej patelni niereaktywnej na dużym ogniu i gotuj, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W blenderze umieścić zredukowany sok pomarańczowy, ocet, cebulę, jalapeno i proszek ancho i zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać miód, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1
Ciepła 3/4 szklanki pikantnego pomarańczowego Vinaigrette w średnim saute patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj jabłka, cut-side dół i saute aż złoty kolor, odwrócić i saute aż tylko gotowane przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Rukolę i podsmażyć w średniej misce i wymieszać z kilkoma łyżkami pozostałego pikantnego pomarańczowego Vinaigrette, doprawić solą i pieprzem i podzielić na 4 talerze. Ułożyć 2 ćwiartki jabłkowe na każdym talerzu, udekorować orzechami włoskimi i serem pleśniowym i skropić pozostałym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Curly EndiveCurly Endive
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki6pieprz czarnypieprz czarny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczarne orzechy włoskieczarne orzechy włoskie1kilogramyalpejski mielonyalpejski mielony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło na zimnomasło na zimno1marchewka obrana i grubo posiekanamarchewka obrana i grubo posiekana1łodyga selera grubo posiekanałodyga selera grubo posiekana1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Ser pleśniowy Maytag, pokruszonySer pleśniowy Maytag, pokruszony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefriseefrisee4goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany2Jabłka Granny Smith, obrane, rdzeniowane i ćwiartowaneJabłka Granny Smith, obrane, rdzeniowane i ćwiartowane12 łyżeczki czosnku w proszku1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1pieprz jalapeno, grubo posiekanypieprz jalapeno, grubo posiekany1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1cebula obrana i grubo posiekanacebula obrana i grubo posiekana3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePikantny Pomarańczowy VinaigrettePikantny Pomarańczowy Vinaigrette4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejak zazdrość aniołajak zazdrość anioła6gałązki1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calagrubo posiekana czerwona cebulagrubo posiekana czerwona cebula23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4krewetki i żyłkiSól i pieprz do smakuSól i pieprz do smaku7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenie z lokalnego ogrodunie z lokalnego ogrodu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn