Pieczeń wieprzowa z jabłkami i przyprawami
Pieczeń wieprzowa z jabłkami i przyprawami jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 215 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz musztardę, ocet, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 93% to danie jest super. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Dodatkiem Przypraw, Schab pieczony z przyprawami, oraz Lisu Spice-Pieczona Wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. wymieszać razem mus jabłkowy, brązowy cukier, ocet, musztarda i goździki w małej misce; przechowywać w lodówce połowę mieszaniny mus jabłkowy i odstawić pozostałą mieszankę mus jabłkowy.
Mąkę, sól, cukier, czosnek w proszku i pieprz połączyć w innej małej misce.
Mieszankę mąki Rub równomiernie na całej powierzchni wieprzowiny.
Umieścić wieprzowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Pieczone, odkryte, aż temperatura wewnętrzna wynosi 140 stopni F. łyżka zarezerwowana mieszanka musu jabłkowego nad pieczeniem. Piecz do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C)., 1 do 1 1/2 godziny całkowitego czasu gotowania (około 18-20 minut na Funt).
Przenieść pieczeń do półmiska; przykryć folią i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Podgrzać schłodzoną mieszankę musu jabłkowego w małym rondlu do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Łyżka podgrzanego musu jabłkowego na plastrach wieprzowych.