Pieczeń wieprzowa z jabłkami i przyprawami

Pieczeń wieprzowa z jabłkami i przyprawami
Pieczeń wieprzowa z jabłkami i przyprawami jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 215 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz musztardę, ocet, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 93% to danie jest super. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Dodatkiem Przypraw, Schab pieczony z przyprawami, oraz Lisu Spice-Pieczona Wieprzowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. wymieszać razem mus jabłkowy, brązowy cukier, ocet, musztarda i goździki w małej misce; przechowywać w lodówce połowę mieszaniny mus jabłkowy i odstawić pozostałą mieszankę mus jabłkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mąkę, sól, cukier, czosnek w proszku i pieprz połączyć w innej małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mieszankę mąki Rub równomiernie na całej powierzchni wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Umieścić wieprzowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Pieczone, odkryte, aż temperatura wewnętrzna wynosi 140 stopni F. łyżka zarezerwowana mieszanka musu jabłkowego nad pieczeniem. Piecz do temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C)., 1 do 1 1/2 godziny całkowitego czasu gotowania (około 18-20 minut na Funt).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Przenieść pieczeń do półmiska; przykryć folią i odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Podgrzać schłodzoną mieszankę musu jabłkowego w małym rondlu do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Łyżka podgrzanego musu jabłkowego na plastrach wieprzowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia35
Magazyn