Pieczeń schabowa faszerowana koprem i Prosciutto

Pieczeń schabowa faszerowana koprem i Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Koper-i-Prosciutto-pieczeń schabowa Nadziewane spróbuj. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 72g białka, oraz 29g tłuszczu. Mieszanka żarówki kopru włoskiego, schab, chleb kanapkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab nadziewany cytryną i Prosciutto pieczony z Broccolini, Schab pieczony z farszem figowym i Prosciutto, oraz Schab pieczony z sałatką z kopru włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść chleb w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza i pulsuj na drobne okruchy, około 15 (1-sekundowe) impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Wyjąć do dużej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Umieścić koper włoski, jabłko i cebulę w robocie kuchennym i pulsować na drobne kawałki nie większe niż ziarno ryżu, skrobanie po bokach miski w razie potrzeby, około 20 (1-sekundowy) impulsów; odstawić.Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać przetworzoną mieszaninę kopru włoskiego i rozmaryn, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1
Wymieszać sól, nasiona kopru włoskiego, rozmaryn, pieprz i cukier w małej misce do połączenia; zestaw aside.To Motyl wieprzowiny, umieścić go na desce do krojenia z jednym końcem skierowanym w kierunku Ciebie. Plaster wzdłuż środka, prawie, ale nie całkiem cięcia przez wieprzowinę, pozostawiając około 1/2-do 3/4-cala grubości mięsa nienaruszone. Otwórz wieprzowinę jak książkę i popchnij ją, aby spłaszczyć.Zaczynając od lewej strony, z ostrzem noża równolegle do deski do krojenia i ostrzem skierowanym w lewo, pokrój w dół długość szwu, zachowując grubość od 1/2 do 3/4 cala. Wyciągnij mięso otwarte i naciśnij w dół, aby spłaszczyć. Kontynuuj cięcie i spłaszczanie, aż cała lewa połowa będzie miała grubość od 1/2 do 3/4 cala. Obróć wieprzowinę i powtórz na drugiej połowie. Równomiernie rozprowadzić zastrzeżony farsz na wieprzowinie, pozostawiając granicę 1-1 / 2 cala. Poziomo ułóż prosciutto na farszu, jeden kawałek lekko zachodzący na następny. Zaczynając od prawej strony, zwiń wieprzowinę do ciasnego cylindra. Związać kawałki sznurka wokół wieprzowiny, odstępy je około 1 1/2 cala od siebie i przycinanie nadmiaru. Używając rąk, pocierać olej równomiernie na zewnątrz wieprzowiny, a następnie pocierać pieczeń całą zarezerwowaną mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
ProsciuttoProsciutto
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść pieczony szew w dół na przygotowanej blasze do pieczenia i pozostaw w temperaturze pokojowej przez 30 minut. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 232° i ułóż stojak na środku.Piecz, aż wieprzowina będzie jasnobrązowa na wierzchu, około 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do375, obróć blachę do pieczenia i piecz, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka rejestry wieprzowiny 145 ° F, o 25 do 35 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Niech reszta pieczeń na blasze do pieczenia luźno namiotowane folią przez 20 minut przed krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn