Pieczeń jagnięca mamy
Pieczeń z jagnięciny mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,1 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, czosnek, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy mojej mamy, Kurczak pieczony mamy, oraz Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszaj białe wino, czosnek, pietruszkę i sól. Ułóż nogę jagnięciny na dużej patelni do pieczenia; wlej mieszankę białego wina równomiernie na jagnięcinę.
Piec w nagrzanym piekarniku do pożądanego stopnia doneness, lub temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (65 stopni C) dla średnich, około 90 minut, przewracając jagnięcinę w połowie.
Wyjąć z piekarnika, przykryć podwójną blachą folii aluminiowej i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu 10 do 15 minut przed krojeniem.