Pieczeń garnkowa z zimowymi warzywami korzeniowymi

Pieczeń garnkowa z zimowymi warzywami korzeniowymi
Pieczeń z zimowymi warzywami korzeniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis służy 10. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. Mieszanka boczku, ząbki czosnku, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń Wołowa Z Zimowymi Warzywami Korzeniowymi, Korzeń na zimowe warzywa, oraz Zimowe Warzywa Korzeniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 6 składników wymieszać w małej misce. Rozetrzyj mieszankę przypraw na całej wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Boczek ugotować w dużym, dużym garnku na średnim ogniu, aż zbrązowieje i lekko chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
GarnekGarnek
4
Wylać wszystkie z wyjątkiem 2 łyżek kapieli z garnka. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać wołowinę i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 12 protokół w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Przełożyć wołowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
7
Dodaj czerwone wino do garnka; doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać bulion i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
BulionBulion
9
Umieść wołowinę na boczku. Cebula, szalotka, czosnek, i liście laurowe wokół wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
BoczekBoczek
WołowinaWołowina
10
Przykryć garnek, przełożyć do piekarnika i piec 1 godzinę. Obrócić wołowinę; wymieszać cebulę. Przykryć i piec 1 godzinę dłużej, dodając wodę o 1/4 cupfuls jeśli suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
11
Przełożyć wołowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
12
Dodaj marchew, pasternak, i seler do garnka; wymieszać do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
MarchewMarchew
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
13
Umieść wołowinę na warzywach, przykryj i piecz, aż wołowina i warzywa będą miękkie, o 45 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
14
Przełożyć wołowinę na półmisek. Łyżka tłuszczu z powierzchni sosu. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
WołowinaWołowina
15
Polać wołowiną sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn