Pieczenie wołowiny, boczku i makaronu

Pieczenie wołowiny, boczku i makaronu
Pieczenie wołowiny, boczku i makaronu jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 42g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz mięso gulasz wołowy, boczek, fasola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczenie wołowiny, boczku i makaronu, Piec Z Wołowiną, oraz Creamy Beef & Egg Noodle Bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°. Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu 3 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z wołowiną, przyprawioną solą i cebulą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Łyżka mieszanki wołowiny do naczynia do pieczenia. Wymieszać z marchewką, pomidorami, sosem i wodą. Przykryć i piec 1 godzinę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Wymieszać z makaronem i fasolką szparagową. Przykryć i piec 20 do 25 minut lub do wołowiny, makaron i fasola są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn