Pieczenie pomidorów i kiełbasek z czereśni
Pieczenie pomidorów i kiełbasek z czereśni to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 932 kalorie, 40g białka, oraz 75 g tłuszczu na porcję. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól morska i pieprz, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: pieczenie pomidorów i kiełbasek z czereśni, Cherry tomato & ham bread & butter bake, oraz Pieczenie kurczaka, koziego sera i pomidorów wiśniowych.
Instrukcje
Jest tak wiele rzeczy, które kocham w tym daniu: to wszystko gotowane w 1 patelni; używamy bardziej wytrzymałe zioła, takie jak tymianek, rozmaryn i bay z pomidorami, które działają naprawdę dobrze; pół-pieczone, pół-duszone świeże pomidory zamieniają się w piękny bogaty i masywny sos, który jest mile lepiej niż cokolwiek można uzyskać, Jeśli za pomocą pomidorów w puszkach; i jesteśmy pieczenia kiełbaski, który myślę, że jest o wiele lepiej niż smażenia lub pieczenia ich. Spróbuj kupić najlepsze świeże grubo mielone kiełbaski, jakie możesz.
PS wszelkie resztki można posiekać i zrobić wspaniałe grube danie z makaronu, używając penne lub rigatoni, następnego dnia.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. kup sobie odpowiednio dużą patelnię do pieczenia, wystarczająco dużą, aby wziąć pomidory w 1 warstwie dopasowanej. Włóż wszystkie pomidory, gałązki ziół, oregano, czosnek i kiełbaski.
Dobrze skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i octem balsamicznym, doprawić solą i pieprzem. Wrzucić razem, a następnie upewnić się, że kiełbaski są na górze i pop patelnię do piekarnika na pół godziny. Po tym czasie wstrząśnij i odwróć kiełbaski. Włożyć z powrotem do piekarnika na 15 do 30 minut, w zależności od tego, jak złote i lepkie lubisz kiełbaski.
Po ugotowaniu będziesz miał intensywny sos pomidorowy. Jeśli jest trochę za cienki, podnieś kiełbaski i umieść patelnię na piecu, aby ugotować ją do konsystencji, którą lubisz-mam tendencję do robienia moich dość grubych-następnie włóż kiełbaski z powrotem. Sprawdź przyprawę i podawaj z dobrej jakości bochenkiem chleba rozgrzanym w niskim piekarniku przez 10 minut (świetne do zmywania sosu!) lub z puree ziemniaczanym, ryżem lub polentą, zieloną sałatką i lampką dobrego wina.
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"