Pieczenie pieczarek, serów i plamiaka
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Pieczarki, ser i plamiak piec może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 5,31 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 45g białka, oraz 21 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka papryki chile, pieczarki, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łatwe Pieczenie Plamiaka, Plamiak z sosem serowym, oraz Plamiak & szpinak ser topić.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, następnie dodać zieloną cebulę i grzyby; gotować i mieszać do miękkości, o 5 protokół. Sezon plamiaka z solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i suszonym pieprzem chile i umieścić w naczyniu do pieczenia. Wierzch z zieloną cebulą i mieszaniną grzybów, następnie kropka z masłem.
Na wierzch posypać natką pietruszki.
Przykryć folią i piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut.
Usuń folię i top plamiaka z serem i powrót do pieczenia naczynia do piekarnika. Kontynuuj pieczenie, aż ryba płatki łatwo widelcem i ser topi się, 15 do 20 minut.