Pieczenie Chleba: Miękkie, Serowe ' Focaccia

Pieczenie Chleba: Miękkie, Serowe ' Focaccia
Przepis Pieczenie chleba: miękkie, tandetne ' Focaccia może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 219 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 121 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, zioła, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Szybciej Serowy Chleb Cebulowy Focaccia, Jak zrobić Chleb Focaccia & rozmaryn czosnek Focaccia, oraz Easy Cheesy Focaccia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem sera) i ugniataj (za pomocą ulubionej metody), aż dobrze połączone i gluten zaczyna się rozwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2
Skropić worek z zamkiem błyskawicznym odrobiną oliwy z oliwek, przenieść ciasto do worka i zamknąć worek. Przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Następnego dnia wyjmij ciasto z lodówki i pozwól mu ogrzać się na blacie przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Rozgrzej piekarnik do 204° i mąki powierzchni roboczej. Ciasto wyrabiamy i krótko zagniatamy, następnie rozciągamy i układamy tak, aby pasowało do blachy do pieczenia. Przykryj go folią lub użyj innej blachy do pieczenia o tym samym rozmiarze, co "pokrywka"do patelni. Odstawić do wyrośnięcia, aż poczuje się miękki i puchaty-około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Top chleb z serem i piec w 204°, aż chleb jest rumiane i ser topi się, o 25 protokół. Sprawdź spód chleba, aby upewnić się, że jest rumiane i tak chrupiące, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjmij chleb z patelni tak szybko, jak możesz sobie z nim poradzić i umieść go na stojaku, aby dno nie rozmokło podczas chłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn