Pieczeń wołowa z budyniem Yorkshire, grillowanym bakłażanem i groszkiem, miętą i sałatką z awokado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rostbefu z puddingiem Yorkshire, grillowanym bakłażanem i groszkiem, miętą i sałatką z awokado. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 735 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 6,86 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką tłuszcz drobny cukier, belgijską endywię, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 31 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 91%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczeń wołowa z budyniem Yorkshire, grillowanym bakłażanem i groszkiem, miętą i sałatką z awokado, Żeberka wołowe pieczone z puddingiem Yorkshire, oraz Pieczeń wołowa i pudding Yorkshire.
Instrukcje
1
Aby zrobić pieczeń wołową, Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ułożyć pieczeń wołową na czystej powierzchni roboczej i natrzeć oliwą z oliwek i posiekanym rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa
Oliwa Z Oliwek
Rozmaryn
Sucha Przyprawa Rub
3
Umieść w nagrzanym piekarniku i gotuj przez 15 minut, a następnie zmniejsz ogień do 350 stopni F. gotuj przez około 15 minut na Funt rzadkiego mięsa, około 1 godziny i 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjmij z piekarnika i pozostaw pod przykryciem na około 15 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Aby zrobić pudding Yorkshire, Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Wymieszać mleko, jajka i sól, i dodać pieprz, ubijając wszystko dobrze razem. Używam mojego wolnostojącego miksera, ale Ręczny Mikser Elektryczny, Obrotowy lub trzepaczka balonowa zrobiłby to.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
7
Pozostaw ten składnik na 15 minut, a następnie ubijaj mąkę. W międzyczasie dodaj kapiące dużą patelnię żaroodporną i włóż do piekarnika, aby ogrzać się przez około 10 minut. Do tej intensywnie gorącej patelni należy wlać ciasto i gotować przez 20 minut, lub aż dobrze dmuchnie i złocisty. Przynieś to, triumfatorze, do stołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Piekarnik
Patelnia
8
Aby grillowany bakłażan, umieść olej czosnkowy w płytkim naczyniu i odstaw na bok. Na czystej powierzchni roboczej pokroić bakłażana na długie, cienkie plasterki, a następnie umieścić w oleju czosnkowym, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Czosnek
Olej Do Smażenia
9
Rozgrzej patelnię lub patelnię grillową, a następnie umieść każdy plasterek bakłażana na grillu. Gotować około 2 do 3 protokół, a następnie włączyć, i gotować 2 do 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Piec
Patelnia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Wyjąć grillowane plastry na talerz i skropić większą ilością oleju czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Olej Do Smażenia
11
Dekoruj grubą solą, popękanym czarnym pieprzem, sokiem z cytryny i pokrojonym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny Pieprz
Sól Gruboziarnista
Sok Z Cytryny
Szczypiorek
12
Aby zrobić sałatkę z grochu, mięty i awokado, najpierw zrób sos: włóż olej, ocet i cukier do dużej miski, a następnie włóż przyzwoitą garść posiekanej mięty. Dobrze wymieszać, aby wszystko było połączone. Gotować groszek przez około 2 minuty w osolonej wrzącej wodzie, tak aby były gotowe, ale nie miękkie. Smakuj po 2 minutach i kontynuuj degustację.