Pieczeń wieprzowa z najlepszym na świecie polędwicą wieprzową

Pieczeń wieprzowa z najlepszym na świecie polędwicą wieprzową
Pieczeń wieprzowa z najlepszym na świecie polędwicą wieprzową jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 428 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonego pieprzu, brązowego cukru, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z najlepszym na świecie polędwicą wieprzową, Pieczeń Wieprzowa Ze Starego Świata, oraz Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona.

Instrukcje

1
Wymieszaj razem brązowy cukier, cukier, czarny pieprz, sól, imbir, czosnek w proszku, cebula sól, sucha musztarda, pokruszona czerwona papryka, mielona czerwona papryka, kminek, papryka i tymianek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piekarnik rozgrzać do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Posypać 1/2 szklanki mieszanki brązowego cukru* równomiernie ze wszystkich stron pieczonej wieprzowiny; palcami wcierać w wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Ułożyć pieczeń na półce w płytkiej patelni do pieczenia. Pieczeń, odkryte, aż temperatura wewnętrzna wynosi 145 Stopni F (63 Stopni C), około 40 minut do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn