Pieczeń Wieprzowa Z Grilla
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pieczeń wieprzowa z grilla może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 40g białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pastę pomidorową, musztardę dijon, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane żeberka pieczone z wieprzowiny, Pieczeń Wieprzowa Z Grilla Jagodowego, oraz Pieczeń Pieczona Z Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z pieczeni.
Pokrój głębokie szczeliny w pieczeń, za pomocą noża do parowania; włóż plasterki czosnku. Wymieszaj pieprz i tymianek, przetrzyj wszystkie strony pieczeni i odstaw na bok.
Podsmaż cebulę na patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu do miękkości. Wymieszać bulion z kurczaka i kolejne 7 składników; doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając.
Pieczeń umieścić w lekko natłuszczonym dużym holenderskim piekarniku; polać sosem pieczeń.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 20 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa zarejestruje 17
Odstawić na 15 minut. Pokrój i podawaj z sosem; w razie potrzeby udekoruj.