Pieczarkowo-szwajcarski kurczak
Pieczarkowo-szwajcarski kurczak jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. 99 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, ocet winny, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Kurczak Z Grzybami Szwajcarskimi, Farfalle z kurczakiem, borowikami i Chardą Szwajcarską, oraz Szwajcarski i pieczarkowy Burger BBQ.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz olej i czosnek w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Dodaj piersi kurczaka i dobrze płaszcz z olejem i czosnkiem.
Posypać octem i przyprawą Cajun.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Wyjmij kurczaka z piekarnika i przykryj zieloną cebulą i grzybami; następnie dodaj kilka posypek oleju i octu i przywróć danie do piekarnika na 15 do 20 minut więcej.
Wyjmij z piekarnika i natychmiast umieść 1 plasterek sera na każdej piersi kurczaka; ser się rozpuści.