Pieczarki Z Serem Pleśniowym
Pleśniowe pieczarki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 33. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka sera athenos, masło, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczarki Z Serem Pleśniowym, Pieczarki Faszerowane Serem Pleśniowym, oraz Pieczone warzywa z pieczarkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów; posiekać łodygi. Gotować i wymieszać łodygi i cebulę na maśle w małej patelni na średnim ogniu do miękkości.
Dodać ser pleśniowy i ser śmietankowy; dobrze wymieszać. Łyżka równomiernie do czapek grzybowych; miejsce na stojaku brojlerów patelni.
Broil 2 do 3 min. albo aż do złotego brązu.