Pieczarki-Szwajcarskie Burgery Wegetariańskie
Mushroom-Swiss Veggie Burgers może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz majonez, hamburgery warzywne, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczarki-Szwajcarskie Burgery Wegetariańskie, Bakłażany burgery Wegetariańskie z serem szwajcarskim i dżemem z szalotki, oraz Pieczarkowe Burgery Szwajcarskie.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Umieść burgera warzywnego na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 6 do 9 minut, obracając raz, aż do całkowitego ogrzania.
Pieczarki podzielić równomiernie na paszteciki; na wierzch posmarować serem. Przykryć grillem; gotować 1 do 2 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Rozprowadzić 1 łyżkę majonezu na każdej bułce.
Podawać paszteciki w bułkach z pomidorami, sałatą, ketchupem i musztardą.