Pieczarki Sherry
Pieczarki Sherry wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 48 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, wody, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako napój. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczarki Sherry, Fasolka szparagowa z grzybami, oraz Pieczone grzyby Lwiej grzywy z szalotką Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczarki umieścić na lekko nasmarowanej patelni o wymiarach 15 x 10 x 1 cala.
Piec w temperaturze 275 przez 30 minut.
Pieczarki przełożyć do naczynia do serwowania; zapas płynu na patelni.
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Dodać mąkę, wymieszać, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo dodawać bulion z kurczaka i zarezerwowany płyn; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelkami. Wymieszać z solą, pieprzem i sherry.