Pieczarki Portobello Faszerowane Szpinakiem

Pieczarki Portobello Faszerowane Szpinakiem
Pieczarki Portobello Faszerowane Szpinakiem Przygotowanie zajmuje około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka , 15 g tłuszczu i łącznie 266 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 2,72 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Dobrze sprawdza się jako dodatek. Mieszanka cebuli, pieczarek Portobello, parmezanu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewielu ludzi przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w sedno. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 70% . Faszerowane pieczarki portobello bez alergenów , faszerowane wegańskie pieczarki portobello z komosą ryżową i faszerowane mięsem, szpinakiem i serem kozim pieczarki portobello są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wyłóż blachę do pieczenia wytrzymałą folią aluminiową, posmaruj ją sprayem do pieczenia i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Usuń trzonki z grzybów; odłóż kapelusze na bok i pokrój trzonki. W misce nadającej się do mikrofalówki wymieszaj posiekane grzyby i cebulę. Przykryj i podgrzewaj w mikrofalówce na 50% mocy przez 1-2 minuty lub do miękkości, mieszając co 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W małej misce wymieszaj jajka ze śmietaną. Dodaj szpinak, farsz, ser feta, sól czosnkową i mieszankę cebulową. Nałóż łyżką do kapeluszy pieczarek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec w temperaturze 350° przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
7
Piecz przez kolejne 5–10 minut, aż pieczarki będą miękkie, a ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn