Wieprzowina i Pancetta nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, parmezan, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 15%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Faszerowane Pieczarki Z Szalotką, Szpinakiem I Pancettą, Pancetta Owinięta Nadziewaną Polędwicą Wieprzową, oraz Kiełbasa Wieprzowa-Grzyby Faszerowane.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Posmaruj dużą patelnię do smażenia oliwą z oliwek, dodaj pancettę i postaw patelnię na średnim ogniu. Gotuj, aż pancetta stanie się brązowa i chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj cebulę i pokruszoną czerwoną paprykę i dopraw solą do smaku. Gotuj, aż cebula będzie bardzo miękka i aromatyczna, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Cebula
Sól
4
Dodaj czosnek i gotuj przez kolejną minutę. Dodaj łodygi grzybów i rozmaryn i smaż, aż będą bardzo brązowe i zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Rozmaryn
Czosnek
5
Dodaj białe wino i gotuj, aż wino wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino Białe
Wino
6
Zdejmij z ognia i ostudź.
7
W dużej misce połącz wieprzowinę, jajko, parmezan i bułkę tartą.
Dodaj schłodzoną mieszankę grzybów i dobrze połącz. Zrób mały pasztecik testowy i ugotuj go, aby upewnić się, że przyprawa jest poprawna. W razie potrzeby dopraw solą. Jeśli nadzienie wydaje się trochę suche, dodaj 1/4 do 1/2 szklanki wody, aby naprawdę nawilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Grzyby
Woda
Sól
9
Obficie napełnij każdą czapkę grzyba nadzieniem. Ułóż na blasze do pieczenia i piecz, aż nadzienie się ugotuje, zrumieni i chrupiące na wierzchu, około 7 do 8 minut.