Pieczarki Nadziewane Karczochem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Karczoch nadziewane grzyby spróbować. Ten przepis służy 25. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, bułkę tartą, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 14%. Spróbuj Pieczarki Nadziewane Karczochem, Karczoch Szpinak Dip Faszerowane Grzyby, oraz Szpinak Karczoch Nadziewane Grzyby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby opłukać i osuszyć.
Usunąć łodygi i posiekać; czapki grzybów rezerwowych.
Podsmażyć łodygi grzybowe, cebula, i czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać wino i gotować 2 minuty lub aż płyn odparuje. Wymieszać z bułką tartą.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Połącz mieszankę cebuli, Karczoch i następne 5 składników. Łyżka 1 łyżeczki do każdej nasadki grzybowej.
Umieścić na lekko nasmarowanym stojaku w patelni do pieczenia.
Piec w 350 przez 12 do 15 minut lub do złotego koloru.