Pieczarki i orzeszki sosnowe smażony brązowy ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonego brązowego ryżu z grzybami i orzechami sosny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu balsamicznego, czosnku, orzeszków piniowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj 30 Minut Pieczarki Smażony Brązowy Ryż, Brązowy Ryż Z Pieczarkami I Prażonymi Orzeszkami Piniowymi, oraz Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży wok lub patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej z orzeszków ziemnych; wirować.
Dodać cebulę i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać grzyby i orzeszki piniowe; podsmażyć 2 minuty.
Dodać ryż; smażyć 1 minutę. Wymieszać z octem balsamicznym i solą; gotować 1 minutę.