Pieczarki faszerowane wołowiną i serem pleśniowym
Pieczarki Nadziewane wołowiną i serem pleśniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 30 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę przypraw do steków, szczypiorek, grzyby cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 157 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Serem Pleśniowym, Pieczarki faszerowane porem, serem pleśniowym i orzechami włoskimi., oraz Boczek Orzechowy Ser Pleśniowy Faszerowane Pieczarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Usunąć i zachować łodygi z grzybów. Pieczarki doprawić solą; odstawić. Mielone łodygi dają 1/2 szklanki; Odrzuć Pozostałe łodygi.
Połącz mieloną wołowinę, mielone łodygi, ser pleśniowy, bułkę tartą, 3 łyżki szczypiorku i przyprawę do steków. Mieszankę wołową wymieszać równomiernie z grzybami.
Na patelni brojlerów umieścić nadziewane pieczarki.
Piec w piekarniku 375 stopni F 15 do 20 minut.
W razie potrzeby posypać dodatkowym szczypiorkiem.