Pieczarki faszerowane wołowiną i serem pleśniowym

Pieczarki faszerowane wołowiną i serem pleśniowym
Pieczarki Nadziewane wołowiną i serem pleśniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 30 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę przypraw do steków, szczypiorek, grzyby cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 157 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Serem Pleśniowym, Pieczarki faszerowane porem, serem pleśniowym i orzechami włoskimi., oraz Boczek Orzechowy Ser Pleśniowy Faszerowane Pieczarki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Usunąć i zachować łodygi z grzybów. Pieczarki doprawić solą; odstawić. Mielone łodygi dają 1/2 szklanki; Odrzuć Pozostałe łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Mięso MieloneMięso Mielone
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Połącz mieloną wołowinę, mielone łodygi, ser pleśniowy, bułkę tartą, 3 łyżki szczypiorku i przyprawę do steków. Mieszankę wołową wymieszać równomiernie z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Na patelni brojlerów umieścić nadziewane pieczarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Piec w piekarniku 375 stopni F 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
6
W razie potrzeby posypać dodatkowym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn