Bas w paski z oliwkowo-migdałowym przepisem
Bas w paski z oliwkowo-migdałowym przepisem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki z cytryny, flat-leaf pietruszka liści, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Grillowany Tuńczyk Z Oliwkowym Przepisem, oraz Cytrynowy, migdałowy i oliwkowy smak dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze, natkę pietruszki, oliwki, migdały, sok z cytryny i skórkę oraz 2 łyżki oliwy aż do grubo posiekanej, 3 lub 4 razy.
Podgrzać pozostałą łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.Doprawić rybę łyżeczką soli i pieprzu. Gotować, aż złoty kolor i nieprzezroczyste przez cały, 3 do 4 minut na stronie.