Pieczarki Faszerowane Serem
Pieczarki nadziewane serem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 45 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, parmezan, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Trzy Serowe Pieczarki Nadziewane, Trzy Serowe Pieczarki Nadziewane, oraz Pieczarki Faszerowane Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Czepki grzybowe wytrzeć wilgotnym ręcznikiem papierowym. Szpinak rozmrozić w durszlaku; wycisnąć jak najwięcej wilgoci. W misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem grzybów i parmezanu.
Dobrze wymieszać. Napełnij nasadki grzybowe mieszaniną i umieść na blasze z ciastkami.
Na wierzch posypać parmezanem.
Piec przez 15 do 20 minut.