Pieczarki Faszerowane Serem

Pieczarki Faszerowane Serem
Pieczarki nadziewane serem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 45 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, parmezan, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Trzy Serowe Pieczarki Nadziewane, Trzy Serowe Pieczarki Nadziewane, oraz Pieczarki Faszerowane Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Czepki grzybowe wytrzeć wilgotnym ręcznikiem papierowym. Szpinak rozmrozić w durszlaku; wycisnąć jak najwięcej wilgoci. W misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem grzybów i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ParmezanParmezan
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
DurszlakDurszlak
3
Dobrze wymieszać. Napełnij nasadki grzybowe mieszaniną i umieść na blasze z ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Na wierzch posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
5
Piec przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia12
Magazyn