Pieczarki faszerowane małż
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać małże nadziewane grzybami spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 74 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, małże w soku, przyprawioną bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Małż, Pieczarki Portabella Faszerowane Małż, oraz Zdrowe I Pyszne: Pieczarki Nadziewane Małż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów i posiekać łodygi. Posiekane łodygi i czosnek ugotować w 1/4 szklanki masła w średnim rondlu na średnim ogniu, aż cała ciecz odparuje.
Odcedzić małże, zastrzegając 2 łyżki płynu.
Dodaj małże i zarezerwowany płyn do gotowanych łodyg grzybów.
Dodać bułkę tartą i pozostałe składniki; wymieszać.
Posmaruj pozostałe masło na czapkach grzybowych; umieść grzyby, łodygę do góry, na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia lub patelni z galaretką. Łyżka farszu równomiernie do grzybów.
Pieczarki nadziewane Broil 5 cali od ciepła 10 minut lub aż lekko rumiane.