Pieczarki Faszerowane Krabami
Pieczarki Nadziewane krabami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 44 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, cebulę w proszku, bułkę tartą Kikkoman panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Krabem, Pieczarki Faszerowane Krabem, oraz Pieczarki Faszerowane Krabem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F. pieczarki wytrzeć delikatnie wilgotnym ręcznikiem papierowym.
Usunąć i drobno posiekać łodygi. Na dużej patelni na średnim ogniu, stopić 3 łyżki masła.
Dodać łodygi grzybów i gotować przez 5 minut lub do miękkości.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki panko, rozdrobniony Krab, cebula w proszku, sól i pieprz.
Czapki grzybki nadziewać mieszanką krabów i umieścić je farszem bok do góry na niezgrubionej blasze do pieczenia. W małej misce, połączyć pozostałe masło i panko.
Posypać równomiernie wierzchem grzybów i piec przez 15 minut.