Pieczarki Faszerowane

Pieczarki Faszerowane
Nadziewane grzyby mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 42 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 61 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wymieszać bułkę tartą, Pecorino Romano, czosnek, pietruszka, mięta, sól i pieprz, do smaku, i 2 łyżki oliwy z oliwek w średniej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Skropić ciężką dużą blachę do pieczenia z około 1 łyżką oliwy z oliwek, do pokrycia. Łyżka nadzienie do zagłębień grzybowych i ułóż na blasze do pieczenia, Wnęka do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Pozostałą oliwę przemyć nadzieniem w każdym grzybku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Piec, aż grzyby będą miękkie, a nadzienie rozgrzeje się i złoci się na wierzchu, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia3
Magazyn