Pieczarki Faszerowane

Pieczarki Faszerowane
Nadziewane grzyby mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 71 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odebrać chleb kanapkowy, masło, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozdrzyj chleb na kawałki i pulsuj do grubych okruchów w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Przełożyć do miski i wymieszać z olejem, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozprowadzić na płytkiej patelni do pieczenia i piec na środku piekarnika, aż złoty, 6 do 8 minut, a następnie przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wyciągnij łodygi z czapek grzybowych (aby stworzyć miejsce na farsz) i drobno posiekaj łodygi. Na lekko naoliwioną dużą płytką patelnię do pieczenia włożyć kapsle grzybowe, ścięte boki w dół i piec na środku piekarnika, aż grzyby wydzielają płyn, około 10 minut, a następnie wyjąć z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas grzyb czapki pieczenia, roztopić masło w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć posiekane łodygi, mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę, seler, czosnek, oregano, i pozostałe 1/4 łyżeczka soli i 1/8 łyżeczka pieprzu i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest złoty, o 5 protokół. Warzywa lekko ostudzić, następnie dodać do bułki tartej wraz z serem i pietruszką i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
WarzywaWarzywa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
SerSer
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
8
Przekręcić czapeczki grzybowe, następnie usypać pieczarki w czapeczkach grzybowych, delikatnie naciskając (zostanie trochę nadzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
9
Piec w środku piekarnika, aż grzyby zmiękną i farsz będzie złoty kolor, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn