Pieczarki Cremini Popijane Piwem

Pieczarki Cremini Popijane Piwem
Pieczarki Cremini popijane piwem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 699 kalorii, 8G białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz piwo, szczypiorek, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Udka z kurczaka duszone w piwie z grzybami Cremini, Pieczarki posypane piwem, oraz Pepperjack Beer Bittered Mushrooms dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sosu: w małej misce ubić majonez, szczypiorek, sok z cytryny, musztardę, tymianek, cayenne, sól, pieprz, czosnek i skórkę z cytryny, aby zmiksować. (Sos można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MajonezMajonez
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
MusztardaMusztarda
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SOSSOS
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W przypadku grzybów: w średniej misce wymieszać mąkę, szczypiorek, tymianek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
SzczypiorekSzczypiorek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać schłodzone piwo do mieszanki mąki i ubijać, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać olej do ciężkiego dużego szerokiego rondla. Przymocuj termometr do głębokiego smażenia z boku rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzewaj olej na średnim ogniu, aż temperatura zarejestruje się między 330 a 350 stopni F. pracując partiami, zanurz kilka grzybów na raz w cieście piwnym, aby obficie pokryć, pozwalając, aby nadmiar ciasta kapał z powrotem do miski. Upuść grzyby, kilka na raz, do gorącego oleju i smażyć, aż ciasto będzie głębokie złociste, a grzyby będą miękkie, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę oleju między 330 a 360 stopni F, 3 1/2 do 4 1/2 minut na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć grzyby i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PiwoPiwo
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Pieczarki ułożyć na półmisku i ułożyć sos do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
GrzybyGrzyby
8
Podawać póki grzyby są jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn