Pieczarki, cebula i tarta Münster

Pieczarki, cebula i tarta Münster
Pieczarka, cebula i tarta Münster wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 106g białka, 117 g tłuszczu, oraz w sumie 2579 kalorii. Na 11,69 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, cebuli, grzybów cremini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Boczek, cebula i tarta Münster, Pieczarka Cebula Gruyere Tarta, oraz Tarta z pieczarkami i karmelizowaną cebulą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać olej do 12-na 17-in. oprawiona patelnia do pieczenia i lekko oliwa ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać patelnię mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozciągnij ciasto rękami i / lub zwiń wałkiem do ciasta w prostokąt mniej więcej tego samego rozmiaru co patelnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć ciasto na patelnię, rozciągając, aby pasowało. Złóż ponad 1/2 cala. ciasta na brzegach tworząc lekko podniesioną krawędź dla tarty. Nakłuć ciasto widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu. Gdy gorące, dodać oliwę z oliwek i zawirować do powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać grzyby i tymianek, posypać solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Grzyby gotować, mieszając, aż przestaną wydzielać płyn i zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
GrzybyGrzyby
TymianekTymianek
SólSól
8
Dodać posiekaną cebulę, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować, mieszając, aż cebula zmięknie, o 4 protokół. Pieczarki i cebulę rozsypać na tartym cieście, a następnie równomiernie posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SerSer
CebulaCebula
CiastoCiasto
9
Piec tarta, aż ser topi się i zaczyna brązowy i skorupa jest chrupiące i dobrze rumiane, 20 do 25 protokół. Wyciągnij z patelni za pomocą szpatułki, pokrój w mniej więcej 2-in. kwadraty i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
10
Make ahead: tarta może być wykonana do 2 dni wcześniej i przechowywana w woskowanym papierze w temperaturze pokojowej. Podawać, rozpakować i podgrzać 10 minut w 20
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia76
Magazyn