Pieczarki Burgundzkie

Pieczarki Burgundzkie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieprz, kostki bulionowe z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczarki Burgundzkie, Pieczarki Burgundzkie, oraz Burgundzka Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pieczarki dokładnie umyć i wrzucić do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj wino, wrząca woda, masło, sos Worcestershire, nasiona koperku, czarny pieprz,wołowina i kurczak kostki bulionowe i czosnek. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 6 godzin.
5
Zdejmij pokrywkę, a następnie kontynuuj gotowanie, odkryte, przez 3 godziny.
6
Pod koniec gotowania dodać sól do smaku. Grzyby będą bardzo ciemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Podawać prosto z garnka lub łyżkę grzybów i płyn do gotowania w misce. Mieć chrupiący chleb w pobliżu chłonąć pyszności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn