Pieczarki Burgundzkie

Pieczarki Burgundzkie
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Burgundzkie grzyby mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz bulion wołowy, wino burgundzkie, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Pieczarki Burgundzkie, Pieczarki Burgundzkie, oraz Pieczarki Burgundzkie.

Instrukcje

1
W małym rondlu, dusić cebulę przez 15 minut w bulionie wołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj grzyby, zarezerwowany płyn i wino, i gotować kolejne 15 minut, lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WinoWino
3
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn