Piecyk-Grillowany Z Indyka

Piecyk-Grillowany Z Indyka
Piekarnik-Grillowany załadowany Indyk topi się wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 30 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka majonezu, krążki cebuli, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Turcja & Fontina Topi, Żniwa Turcja Topi, oraz Indyk Pepperjack Topi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać awokado, majonez i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MajonezMajonez
AwokadoAwokado
2
Rozprowadzić mieszaninę awokado po jednej stronie 4 kromek chleba. Wierzch równomiernie z indykiem, pomidorem, cebulą, boczkiem, serem i pozostałymi kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
PomidorPomidor
Cała TurcjaCała Turcja
BoczekBoczek
ChlebChleb
CebulaCebula
3
Połowę masła rozłóż po jednej stronie każdej kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Kanapki z masłem umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Umieść drugą blachę do pieczenia na kanapkach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w 400 przez 20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn