Piec Jęczmienny
Jęczmień piec może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 115 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, grzyby, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Serdeczny Wypiek Jęczmienia, Pieczarki Jęczmień Piec, oraz Orzechowy Piec Jęczmienny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, jęczmień i orzeszki piniowe. Gotować i mieszać, aż jęczmień jest lekko rumiane.
Wymieszać z zieloną cebulą, grzybami i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem.
Przenieść mieszaninę do naczynia żaroodpornego 2 quart i wymieszać z bulionem warzywnym.
Piec 1 godzinę i 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu wchłonięcia płynu i zmiękczenia jęczmienia.