Picadillo w chlebie Pita
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 340 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz rodzynki, mielony kminek, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wyznanie # 14: znałem je tylko po "kieszonkowym chlebie" ... chlebek Pita, Sałatka z chlebkiem Pita i groszkiem, oraz Chleb Pita Pełnoziarnisty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować wołowinę, czosnek i cebula, aż wołowina jest brązowy i cebula jest miękka.
Odcedzić tłuszcz. Wymieszać jabłko, bulion, ocet, sos pomidorowy, sól, cynamon i kminek; dusić, mieszając od czasu do czasu, aż ciecz zostanie wchłonięta, około 15 minut. Wymieszaj rodzynki i migdały. W razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Aby służyć, wypełnić każdą połowę pita z mieszaniny wołowiny i top z plasterkiem awokado i odrobiną kwaśnej śmietany.