Picadillo Sloppy Joes
Przepis Picadillo Sloppy Joes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 370 kalorii, 21g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czosnek, kapary, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Picadillo Sloppy Joes, Indyk Picadillo Sloppy Joes, oraz Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes).
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj posiekaną cebulę i czosnek; smażyć 4 protokół.
Dodaj wołowinę na patelnię; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać z oregano, kminek, i cynamon; gotować 1 minutę.
Dodać 1/2 szklanki wody i kolejne 4 składniki (przez pomidory). Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj kolendrę, ocet i jalapeo.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Płaszcz w sprayu do gotowania.
Dodaj plasterki cebuli na patelnię; grill 4 minut z każdej strony.
Miejsce bułki, ściąć boki w dół, na patelni grillowej; grill 1 minutę lub do tosty.
Umieścić 1 liść sałaty na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu każdy z 1/2 szklanki mieszanki wołowiny. Podziel plastry cebuli równomiernie między porcje; wierzch z połówkami bułek.