Picadillo Con Carne de Res (Potato-and-Beef Hash)
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Picadillo Con Carne de Res (Potato-and-Beef Hash) może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ziemniaków, ząbki czosnku, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot), oraz Picadillo Hash Brown Muffin Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kostki ziemniaczane w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 8 minut lub do miękkości.
Odcedzić i odstawić kostki ziemniaczane.
Gotować mięso, cebula, papryka, i czosnek na patelni na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać w kostkach ziemniaków, Tamarynd czysty, posiekaną kolendrę, kminek, sól, i pieprz. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z pikantnym sosem Tamaryndowym.