Pianki Klonowo-Bekonowe

Pianki Klonowo-Bekonowe
Klon-boczek Marshmallows może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Jeśli masz sproszkowaną żelatynę, mielony cynamon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Max i Eli Sussman 's S' mores with Maple-Bourbon Marshmallows, Klonowy bekon babeczki kukurydziane z klonowym lukrem przyozdobione boczkiem, oraz Bacon Nutella Brownie Bites w / Klon Cinnamon Bacon Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko pokryć patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Ubij żelatynę i zimną wodę w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Niech zmięknie na 5 minut.
4
W średnim rondlu wymieszać cukier, syrop klonowy, syrop kukurydziany, wodę i sól. Doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż osiągnie 116°. przygotuj się, aby obniżyć ciepło w razie potrzeby—ten syrop lubi pękać. Podgrzać żelatynę w wysokiej temperaturze, aż do całkowitego rozpuszczenia, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
żelatynażelatyna
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wlać do miski miksera stojącego wyposażonego w nasadkę trzepaczki. Ustaw mikser na niski i utrzymuj go w ruchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Gdy syrop osiągnie 116°, powoli wlej go do miski miksera. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 5 minut. Zwiększ do średniej wysokości i beat przez 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj cynamon, zwiększyć do najwyższej prędkości, i pokonać 1 minutę więcej. Szybko złożyć kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
CynamonCynamon
8
Wlać piankę do przygotowanej patelni. Przesiać powłokę nad wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Pozostawić na 6 godzin w chłodnym, suchym miejscu. Użyj noża, aby poluzować piankę z krawędzi patelni. Odwróć płytę na powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Pokrój go na kawałki i odkurz je większą powłoką.
11
Przedruk za zgodą Marshmallow Madness! autor: Shauna Sever, © 2012 Quirk Books
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
12
Shauna Sever pisze popularny blog pieczenia Piece of Cake i jest gospodarzem i reporterem telewizji związanej z jedzeniem. Prowadzi również
13
Wyprzedaż Wypieków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Piekarnia-catering deserowy w San Francisco, gdzie mieszka z mężem i córką.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn