Pianki Klonowo-Bekonowe
Klon-boczek Marshmallows może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Jeśli masz sproszkowaną żelatynę, mielony cynamon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Max i Eli Sussman 's S' mores with Maple-Bourbon Marshmallows, Klonowy bekon babeczki kukurydziane z klonowym lukrem przyozdobione boczkiem, oraz Bacon Nutella Brownie Bites w / Klon Cinnamon Bacon Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko pokryć patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Ubij żelatynę i zimną wodę w małej misce.
Niech zmięknie na 5 minut.
W średnim rondlu wymieszać cukier, syrop klonowy, syrop kukurydziany, wodę i sól. Doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż osiągnie 116°. przygotuj się, aby obniżyć ciepło w razie potrzeby—ten syrop lubi pękać. Podgrzać żelatynę w wysokiej temperaturze, aż do całkowitego rozpuszczenia, około 30 sekund.
Wlać do miski miksera stojącego wyposażonego w nasadkę trzepaczki. Ustaw mikser na niski i utrzymuj go w ruchu.
Gdy syrop osiągnie 116°, powoli wlej go do miski miksera. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 5 minut. Zwiększ do średniej wysokości i beat przez 3 więcej minut.
Dodaj cynamon, zwiększyć do najwyższej prędkości, i pokonać 1 minutę więcej. Szybko złożyć kawałki boczku.
Wlać piankę do przygotowanej patelni. Przesiać powłokę nad wierzchem.
Pozostawić na 6 godzin w chłodnym, suchym miejscu. Użyj noża, aby poluzować piankę z krawędzi patelni. Odwróć płytę na powierzchnię roboczą.
Pokrój go na kawałki i odkurz je większą powłoką.
Przedruk za zgodą Marshmallow Madness! autor: Shauna Sever, © 2012 Quirk Books
Shauna Sever pisze popularny blog pieczenia Piece of Cake i jest gospodarzem i reporterem telewizji związanej z jedzeniem. Prowadzi również
Piekarnia-catering deserowy w San Francisco, gdzie mieszka z mężem i córką.